Huvudsida

Från RFSL Ungdoms wiki
Hoppa till: navigering, sök

Välkommen till RFSL Ungdoms wiki!

Wikin är tänkt att fungera som ett verktyg för dig som är medlem i RFSL Ungdom och främst för dig som är aktiv i en distriktsstyrelse eller aktivistgrupp. Wikin ska vara ett levande dokument som kan ändras och utvecklas av RFSL Ungdoms medlemmar. Wikin är till för hela förbundet och du kan själv lägga till sånt som du tror kan vara användbart för andra i organisationen. Här kan du ta del av och dela information med andra medlemmar och aktiva!

För att hitta informationen du söker, sök på ämne uppe till höger eller klicka dig fram via länkarna till vänster. Wikin samlar information om RFSL Ungdom som kan vara bra att ha, men också handfasta tips och erfarenheter från andra medlemmar, allt från pysseltips till hur du söker bidrag till din verksamhet. Ju fler som bidrar med tips och kunskap ju bättre blir wikin. Dina erfarenheter och kunskaper är viktiga, dela gärna med dig!

Hur du bidrar till RFSL Ungdoms wiki
För att redigera, lägga till eller ta bort saker på RFSL Ungdoms wiki behöver du vara medlem i RFSL Ungdom och få ett konto till wikin. För att få ett konto mailar du oss på info@rfslungdom.se och skriver ditt namn, det namn du har i medlemsregistret, ditt distrikt och medlemsnummer (om du glömt ditt medlemsnummer kan du istället skriva din adress).

Hur du använder RFSL Ungdoms wiki som forum

Wikin ersätter den gamla distriktsmanualen som blivit alltför inaktuell. Arbetet med att ta fram wikin är en följd av att kongressen 2011 beslutade att förbundsstyrelsen skulle ta fram en ny distriktsmanual. Tanken är att wikin ska vara mer lättöverskådlig och smidigare att använda.